Flexidium 400 voor gezonde gewrichten

Het is moeilijk te geloven, maar bij simpele activiteiten als volleyballen of het losdraaien van de dop zijn er tientallen, soms zelfs honderden gewrichten tegelijk nodig. Als de gewrichten niet meer gezond zijn, worden zelfs dagelijkse klusjes moeilijk. Is er een effectieve methode voor gezonde en functionele gewrichten?

Tegenwoordig klagen steeds meer mensen over gewrichtsproblemen. De meest voorkomende oorzaak van dergelijke situaties is te veel lichamelijke activiteit, slechte activiteit of overgewicht. Dit kan het gewrichtskraakbeen beschadigen en ongemak en pijn veroorzaken. Dit kunnen we voorkomen door al op jonge leeftijd te zorgen voor een goede conditie van de gewrichten. Goede gewoonten zullen u helpen gezond te blijven en alle pijnlijke kwalen te stoppen. De implementatie van enkele nuttige tips kan een uitstekende preventie en regeneratie van gewrichtsaandoeningen blijken te zijn.

Wat is artrose?

Artrose treft meestal mensen van middelbare leeftijd en ouderen. Er zijn echter ook veel jongere gevallen. Naar verluidt lijdt bijna de helft van de bevolking boven de 50 aan gewrichtsaandoeningen. Deze ziekte heeft een lang beloop en ontwikkeling. Het wordt veroorzaakt door stofwisselingsziekten, een zittende levensstijl of een slechte houding. De symptomen van artrose zijn zeer onaangenaam en pijnlijk.

Hoe aandoeningen te verminderen?

 • Lichaamsbeweging 
  Een actieve levensstijl heeft een grote invloed op de conditie van onze gewrichten en de wervelkolom. Reeds lage motorische activiteit verhoogt de afscheiding van de juiste vloeistof in de gewrichtsholte. Dankzij dit zijn de gewrichten 100%, wordt hun oxygenatie verhoogd en dit beïnvloedt de regeneratie van alle schade. Uit het uitgevoerde onderzoek blijkt dat systematisch uitgevoerde motorische activiteit pijn aanzienlijk vermindert.
 • Voldoende lichaamsgewicht
  Het handhaven van een gezond lichaamsgewicht is belangrijk voor het goed functioneren van uw gewrichten. Het vergemakkelijkt regelmatige lichaamsbeweging, wat belangrijk is voor het behoud van de gezondheid van de gewrichten, en belast de botten niet.
 • Voedingssupplementen
  We kunnen onze gewrichten helpen door geschikte voedingssupplementen te gebruiken met ingrediënten die nodig zijn om de gezondheid en de regeneratie van gewrichtskraakbeen te behouden.

Wat moeten gewrichtssupplementen bevatten?

Voedingssupplementen die bedoeld zijn voor mensen die kampen met gewrichtsaandoeningen moeten vooral bouwstoffen bevatten. Collageen is belangrijk omdat het deelneemt aan de reconstructie van gewrichtskraakbeen. Het verhoogt ook de sterkte en elasticiteit. Het controleert ook het immuunsysteem om auto-immuniteit te voorkomen. Het consumeren van collageen, zelfs in kleine hoeveelheden, is van groot belang voor de gezondheid van het gewrichtskraakbeen.

Flexidium 400

Voedingssupplement in de vorm van tabletten, met als taak de goede werking van het gewrichtskraakbeen te behouden. Deze maatregel is in het leven geroepen om de gezondheid van de gewrichten veilig en effectief te versterken.

flexidium 400

Flexidium 400

Samenstelling Flexidium 400

Het supplement is gebaseerd op 100% natuurlijke ingrediënten afkomstig uit de natuur. Het is dus veilig en veroorzaakt geen bijwerkingen.

 • Collageen – de belangrijkste bouwsteen van gewrichten. Het neemt deel aan hun regeneratie en wederopbouw. Het product maakt gebruik van viscollageen, dat zich onderscheidt door een uitstekende opneembaarheid.
 • Hyaluronzuur – het basisbestanddeel van de gewrichtsvloeistof. Hij is verantwoordelijk voor min. voor bescherming en voeding vermindert het bovendien de wrijving tussen kraakbeenderen. Een kleine hoeveelheid vocht zorgt ervoor dat de kraakbeenderen tegen elkaar wrijven, wat veel pijn veroorzaakt.
 • L-ascorbinezuur – neemt deel aan de synthese van collageen dat nodig is voor de legale werking van kraakbeen. Vitamine C is ook een uitstekende antioxidant, dus het bestrijdt de effecten van vrije radicalen.
 • Zink – handhaaft de goede conditie van de botten. Het tekort veroorzaakt gewrichtspijn en dus problemen met bewegen
 • Selenium – Studies in North Carolina hebben aangetoond dat seleniumtekorten in het lichaam geassocieerd zijn met een verhoogd risico op degeneratie van het kniegewricht.

Flexidium 400 dosering

Het product moet 2 keer per dag worden ingenomen, één capsule en daarna worden weggespoeld met een glas water. De doos bevat 60 tabletten, wat overeenkomt met een behandeling van een maand.

Flexidium 400 PRIJS

Flexidium 400 effecten

 • Gezonde en functionele gewrichten
 • Adequate gewrichtsvloeistof
 • Mobiliteit op hoog niveau

Flexidium400 is het gewrichtssupplement dat het vaakst door patiënten wordt aanbevolen . De werking is gebaseerd op 100% natuurlijke ingrediënten die rechtstreeks uit de natuur zijn afgeleid. Het is dus 100% veilig. Flexidium400 is een zeer effectieve tablet om de gewrichten goed te laten functioneren.

Rate this post